Login

PLAY-Aoraki Polytechnic Gym

Location
Timaru
Area
1595 sqrm
Use
Function Centre
Services
Design, Contract Documentation and Construction Administration
The Refurbishment of the Polytechnic Gymnasium involved the redesign of the building into a multi-functional facility to cater more readily to the Polytechnic and Wider Community needs.

The Gymnasium was renovated with a new climbing cave and wall. New lighting and heating was installed to the gymnasium space.
 
A gallery ‘street’ space was created on three sides of the gym with the construction of 7 training spaces, tutor work spaces and changing rooms – theses spaces frame the street which extends the access to other areas of the Polytechnic Campus.

The development has given the run-down gym a second life as a vibrant multi-functional recreational-education facility.